Over Ferm.

In 2010 leerden Rutger Bormans en Naomi Vandebroek elkaar op de middelbare school kennen.

Rutger studeerde haartooi, Naomi Bio-esthetiek. Het was een schot in de roos! Ze werden verliefd en al gauw bleek dat ze dezelfde droom deelden: samen hun droomhuis bouwen met een kapsalon en schoonheidssalon.

Nadat ze afstudeerden hebben ze eerst ervaring opgedaan in de sector.

Enkele jaren later was het zover en begonnen ze met volle goesting in hun eigen Ferme zaak!

 

Wij werken enkel met de allerbeste professionele producten!

MILK-SHAKE

Milk-Shake is een verzorgingslijn op basis van melkproteïnen en fruitextracten voor de meest veeleisende consument. De Milk-Shake producten geven direct resultaat en voeding aan het haar op een vernieuwende wijze.

De Milk-Shake producten bevatten geen parabenen of sulfaten en zijn daardoor uiterst zacht voor jouw haar. Of het nu gaat om shampoos, styling-producten, kleur of bleach: ze zullen jouw haar van binnen en van buiten verzorgen en conditioneren.

Milk-Shake verpakkingen en etiketten worden gemaakt van gerecycleerd materiaal. En dus milieuvriendelijk. 

De perfecte mix van natuurlijke ingrediënten en technologische innovatie op het gebied van haarverzorging is de "geheime formule" voor een altijd schitterend resultaat.

MALIMA COSMETICS

Malima Skincare staat voor zo natuurlijk mogelijk, meest huidvriendelijke verzorgingsproducten met huididentieke ingrediënten.

Alle producten bevatten maximale werkstof percentages en de crèmes en serums een natuurlijke UV bescherming. Ze zijn vrij van parabenen, MIT, paraffine, alcohol denat, en toegevoegde kleurstoffen! 

Malima Skincare producten bevatten wél een scala aan natuurlijke oliën die rijk zijn aan essentiële vetzuren. Omega 3, 6 en 9 zijn niet alleen belangrijk voor een goede algemene gezondheid, maar ook de huid heeft veel baat bij deze essentiële vetzuren.

De Malima skincareproducten worden snel en diep door de huid opgenomen en bieden maximaal resultaat.

Deze producten hebben een unieke verpakking. Speciale dubbelwandige dispensers staan garant voor een langdurige en optimale werkzaamheid van de bestanddelen en werkstoffen.

Daarmee wordt ook elk product beschermd tegen invloeden van buitenaf en is het tevens perfect te doseren.

DEPOT

Depot De Male Tools & Co. is een Italiaans merk voor mannen. Depot biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten aan een hoge kwaliteit . Moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules die gemaakt zijn  voor de verzorgde, moderne man.

Naast haarverzorging hebben sommige mannen natuurlijk de baard die verzorgd moet worden, en je ziet daarom dat steeds meer merken producten maken die speciaal voor de baard zijn. Depot is uiteraard ook een van deze merken, en heeft dus ook een reeks die specifiek voor de baard is, zowel vóór, tijdens als na het scheren.

MINERALISSIMA 

De minerale make-up van Mineralissima wordt gemaakt van materialen uit kostbare aarde en is daarom natuurlijk, niet-chemisch en geurvrij. Het bevat dan ook geen kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen, parabenen of conserveermiddelen. Daarbij blijft het lang houdbaar en blijft het lang op je huid zitten. Het droogt je huid niet uit, maar voelt juist licht aan en laat de huid ademen. Daarom is het zelfs geschikt voor de meest gevoelige en acné-gevoelige huid.